header foto
header foto
header foto
header foto
header foto
 

Let op uit/thuis tenue

Nieuws Nieuws afbeelding

19-9 Even attentie voor het volgende: De nieuwe shirts van Alliance zijn aan de achterkant volledig zwart. Dit is weinig onderscheidend meer van ons donkerblauw. Hou hier alsjeblieft rekening mee als je uit speelt bij Alliance. Zorg er voor dat je zowel het uit- als thuistenue in je tas hebt. De scheidsrechter of de KNHB beslist uiteindelijk welk team in welk tenue dient te spelen. 

Lees verder

Een veilig sportklimaat

Nieuws Nieuws afbeelding

13-9 Al enige tijd zet MHCB zich in om onze leden en vrijwilligers in een vertrouwde en veilige omgeving op de vereniging te laten sporten en actief te laten zijn om zodoende met elkaar van de hockeysport te genieten. Zo heeft de club een vertrouwenscontactpersoon en hebben we vorig jaar onze omgangsregels, afgeleid van de Gouden Pauwenregels, vastgelegd in de Gedragscode . Met de komst van de

Lees verder

Basisopleidingen Training geven en Coachen

Nieuws Nieuws afbeelding

10-9
In december start de KNHB met de basisopleidingen ‘Training geven en Coachen’ bij clubs die zich hiervoor hebben opgegeven. Deze opleidingen zijn bedoeld voor alle trainers, coaches en technisch verantwoordelijken van verenigingen in de E-, D- en C-categorie. De opleidingen bestaan uit twee workshops, verspreid over twee avonden. 

Lees verder

Pubquiz!

Club Nieuws afbeelding

3-9 Op 5 oktober vindt alweer de vijfde editie van de pubquiz plaats. Dit jaar door niemand anders dan de winnaars van de vorige editie georganiseerd: Mirte, Evelien, Mara, Emelie & Talitha uit Dames 4. 
Stel dus snel je team samen van 5 personen, benoem een captain en laat de captain jullie aanmelden.

Lees verder

Bardiensten t/m herfstvakantie

Bardienst Nieuws afbeelding

31-8De bardiensten t/m 13 oktober 2018 zijn bekend. Kijk snel wanneer jouw team dienst heeft! 
Bardienst zaterdag Bardienst zondag

Lees verder

Jeugdclinic van vanmiddag gaat helaas niet door!

Nieuws Nieuws afbeelding

23-9 In verband met het slechte weer gaat de Jeugdclinic van vanmiddag niet door. 

Lees verder

CS+ opleiding gestart

Arbitrage Nieuws afbeelding

17-9 Misschien zijn de paarse shirtjes jullie afgelopen zaterdag al opgevallen. Met 10 man zijn we de opleiding CS+ gestart. De CS+ is een programma vanuit de bond voor clubscheidsrechters die zich verder willen ontwikkelen en (nog) niet de stap naar bondsscheidsrechter willen maken. Samen met de clubs uit Kennemerland (Bloemendaal, Rood-Wit, HBS en Alliance) hebben we deze opleiding in detail

Lees verder

Nieuwe LISA app komt eraan, dus wacht nog even met iOS 12 update!

App Nieuws afbeelding

17-9 Goed nieuws, de nieuwe LISA app wordt nu echt snel beschikbaar gemaakt voor onze leden - hoera! Het uiterlijk wordt compleet herzien maar ook qua functionaliteit zijn er mooie verbeteringen doorgevoerd - meer informatie volgt snel.

Lees verder

JEUGDCLINIC OP DONDERDAG 25 OKTOBER

Heren 1 Nieuws afbeelding

13-9 Lieve jeugdspelers van Bennebroek en omstreken,   Heren één en Dames  één organiseren op 25 oktober samen een clinic!   Meer informatie volgt snel, zorg dat je je tzt (opnieuw) aanmeldt.

Lees verder

Let op! Log minimaal 1x per 3 maanden in :)

Nieuws Nieuws afbeelding

27-8Graag even aandacht voor het volgende: Het is belangrijk om minimaal 1 keer per 90 dagen in te loggen. Anders wordt je account op inactief gezet en moet de ledenadministratie je account weer activeren.  Om een hoop extra werk te voorkomen, is het prettig als iedereen zo nu en dan even inlogt in Lisa om dit te voorkomen. Dank voor de medewerking!

Lees verder

Nieuwe kledingsponsor

Nieuws Nieuws afbeelding

17-7 Een aantal weken geleden heeft ons het bericht bereikt dat onze kledingleverancier Stag failliet is verklaard. Op dat moment was het nog onduidelijk of er een doorstart zou plaatsvinden, maar helaas kunnen we hier niet op wachten met de start van het nieuwe seizoen alweer in zicht. 

Lees verder

DWF

Contact

Adres
Isaac Sweerslaan,
Sportpark 't Rottegat,
2112 VN Bennebroek
023-5847701
secretaris@mhcbennebroek.nl

Postadres
Postbus 98,
2120 AB Bennebroek

KvK & BTW Gegevens
KvK-nr.: 40594664
BTW-nr.: NL004871807B01

Live beelden