Nieuws
De Meerweg wordt afgesloten voor doorgaand verkeer van 2 oktober tot 24 november. De verwachting is dat dit grote overlast in de regio gaat veroorzaken. Vanaf de brug over de ringvaart tot aan de Binnenweg zal het werk gefaseerd worden uitgevoerd. Maar doorgaand verkeer blijft tot eind november gestremd. 
Zaterdagavond 4 november is het filmavond in het clubhuis voor de D-teams en de E8-tallen.  Voor frisdrank en popcorn wordt gezorgd! Ben jij er ook bij?   De avond start om 19:30 uur en is om 22:00 uur afgelopen. Kosten: € 2,50  Aanmelden: via de website of de app (let in beide gevallen goed op dat je

De afgelopen weken zijn  61 (!) mensen geslaagd voor hun scheidsrechtersexamen. 
Onder deze 61 waren ook 21 ouders die met goed gevolg het examen hebben afgelegd. Allemaal hartelijk gefeliciteerd, als club zijn we hier heel blij mee!
Opgeven kan uiteraard nog steeds!!
Wees zeker van jouw plekje bij deze heerlijke dag met Dames en Heren 1! Datum: dinsdag 24 oktober Tijd: Verzamelen vanaf 9:30 uur (start 10:00 uur) tot 15:30 uur Kosten: €25,- (incl. lunch en snacks) Voor wie: alle jeugd uit de CDEF-teams Opgeven via:
Ons Heren Veteranen L (45+) team is hard op zoek naar nieuwe spelers! Uitkomend in de tweede klasse heeft dit team op korte termijn versterking nodig. Heeft je vader, opa of buurman ooit gehockeyd of ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn? En heb je zin om lid te worden bij onze geweldige vereniging, neem dan snel contact op via
Van vrijdag 20 oktober tot en met zaterdag 28 oktober zijn er geen trainingen.
***De Pubquiz is VOL***
Op 10 november vindt alweer de vierde editie van de pubquiz plaats. Dit jaar door niemand anders dan de winnaars van de vorige editie georganiseerd: Jeroen, Hans-Peter, Ferry, Mark, Bart & Dennis uit Veteranen B!
Lieve Bennebroekse CDEF- jeugd,
Het seizoen is nog maar net van start, maar het is al tijd voor de aankondiging: de herfstclinic verzorgd door Dames & Heren 1. Voorgaande jaren was de herfstclinic al een daverend succes maar natuurlijk willen we dit gaan overtreffen!
De uitnodigingen voor de E-learning zijn verstuurd en de examendata zijn gepland. Voor het scheidsrechtersexamen zijn alle 2de jaar B en ouder die niet in het bezit zijn van een kaart uitgenodigd om de E-learning te doen. Ook ouders die zich hebben opgegeven hebben de E-learning ontvangen. Mocht je nog mee willen doen of heb je geen