zaterdag 27 mei 2017
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit Meisjes 8E5 MHC Castricum M8E2
10:15 Thuis Meisjes F1 A.M.H.C. Rood-Wit MF3

Sinds enkele weken hebben we een vast team van barsupervisors voor de zondag!

Altijd eens vrijblijvend willen hockeyen op MHCB? Kom dan naar een van de open trainingen op 01 of 08 juni om 20.30 uur.
Trimhockey is een leuke vorm van hockey voor mensen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen manier de hockeysport willen bedrijven.
Ben jij er al bij? Op 24 t/m 28 juli is er een Hockey-, een Tophockeykamp op Bennebroek. Met elke dag lekker hockeyen en veel plezier. Ga aan de slag met jouw techniek! Je krijgt een clinic van een topspeler, traint met enthousiaste en goede begeleiders en aan het einde van het kamp ben jij een geweldige ervaring rijker!
Voor de meeste A- en B-teams is 20 mei de laatste competitiedag. Voor de meeste D- en C- teams is dat de 27e. Na je laatste competitiewedstrijd stoppen ook je trainingen.
De 'nieuwe' selectieteams trainen in juni nog door en starten dan half augustus weer.
Tabe Roggeveen, trainer/coach van heren 1 van MHC Bennebroek, zal per einde van dit hockeyseizoen de club verlaten. Tabe is sinds dit seizoen coach bij de Heren 1. Wij bedanken Tabe voor zijn inzet dit seizoen en wensen hem succes met de staart van het seizoen en in zijn verdere carrière als trainer/coach.
Voor de jongste jeugd (4/5 jaar tot 10 jaar) hebben we ‘inlooptrainingen’ op za 27 mei en zo 18 juni vanaf 10 uur om te kijken of je ‘Hockey’ leuk vindt om te gaan doen. Je kunt je aanmelden via inlooptraining@mhcbennebroek.nl Geef aan welke datum je wilt inlopen, je leeftijd, J/M en welke (school)groep. Tevens telefoonnummer en e-mail.
Met Pasen, Koningsdag en de meivakantie in aantocht, zijn er wat wijzigingen in de trainingen:
Een gratis TK-hockeystick tot 1 maart voor het hockeykamp op Bennebroek voor de snelle beslissers!
Het kamp op Bennebroek zal plaatsvinden van 24 t/m 28 juli 2017. Daarnaast organiseert Nationale Sportkampen ook diverse andere kampen in de meivakantie.
Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden op het EK in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Dit topsportspektakel wil je niet missen, dus zorg dat je erbij bent. Kaarten voor de Rabo EuroHockey Championships 2017 zijn vanaf nu te koop!