!! DE-disco 19 maart !!
12-3-2011  |
Beste D&E leden,

Vanavond is het zover! De DE Disco vindt dan plaats. Jullie zijn vanaf 20.00 uur welkom en we feesten door tot 23.00 uur.

Helaas is de disco voor alle D&E-leden uitverkocht. We zitten aan de maximale capaciteit van het clubhuis. Er kunnen geen kaarten meer gereserveerd worden via de mail en ook aan de deur zal er geen verkoop meer zijn. Alle leden die hebben gereserveerd via de e-mail kunnen de kaarten betalen bij de entree.

Wij krijgen nog veel mails van ouders die alsnog een kaartje proberen te regelen. Het spijt ons dat er niet meer kaarten zijn. Wij hebben van tevoren de overweldigende belangstelling niet verwacht. We leren hier weer van voor volgend jaar en doen dan ons best om dit dan beter te organiseren. Er kunnen helaas echt niet meer kaarten worden verkocht in verband met de veiligheid.

Een bericht aan alle ouders:
Wij hebben begrepen dat 23.00 uur voor een aantal kinderen te laat is en dat deze kinderen eerder willen worden opgehaald. Vanzelfsprekend is dit geen probleem, we verzoeken alleen wel alle ouders de auto of fiets op BSM te parkeren, naar de hockeyclub te lopen en daar de kinderen op te halen. We laten kinderen niet alleen naar BSM lopen voor de sluitingstijd. Ook als u uw kind komt brengen en om 23.00 komt halen, graag via BSM komen, de kinderen mogen dan wel alleen van en naar BSM lopen, er zijn dan op de route beveiligers aanwezig. Wij nemen deze maatregel om de overlast voor de buurtbewoners zoveel mogelijk te beperken. Alvast hartelijk dank voor de medewerking.

Wij hebben er zin in en zijn razend benieuwd naar jullie creaties met jullie haar! Tot vanavond!

Groetjes,

Jeugdbestuur MHCBennebroek