header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Nieuws

Online scheidsrechtersexamens

Nieuws afbeelding 9-9-2022

Op 26,27 en 29 september en 6 oktober om 20:00 uur zullen er weer online scheidsrechter examens zijn. Deze examens kan je gewoon vanuit je eigen huis maken. Deze oproep is bedoeld voor ouders die willen gaan fluiten en meer van de regels willen weten.

Bij MHC Bennebroek is het de bedoeling dat de O18 en O16 teams gefloten worden door de ouders en dat de O14 en O12 teams gefloten worden door een ouder en een jeugdlid samen.
Eerstelijns team O18, O16 en O14 worden in principe gefloten door CS+

De jeugd O18 en O16 die nog niet in bezit is van een kaart is inmiddels via email uitgenodigd om examen te doen. Voor deze categorie is het behalen van een kaart verplicht.

Hoe meer scheidsrechters we hebben hoe minder belasting het voor iedereen wordt en zonder scheidsrechters geen wedstrijd. Als je als ouder of als O14 jeugdlid examen wil doen stuur even een mailtje naar arbitragecommissie @mhcbennebroek.nl

Ter voorbereiding op het examen ontvang je een uitnodiging van de bond voor hun digitale leeromgeving voor scheidsrechters. Hiermee kan je voldoende voorbereiden op het examen.

Arbitragecommissie