header foto header foto header foto header foto header foto

Vacature: Bar & Evenementen Bar & Evenementen  Coördinator

Omschrijving Zit organiseren en plannen in je bloed? Heb je affiniteit met horeca en vind je het een uitdaging om een commissie zo goed als mogelijk te laten samenwerken? En wil je je graag inzetten voor MHC Bennebroek? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Profiel Coördinator bar en evenementen is de voorzitter van de barcommissie en de evenementencommissie.

Samen met de barcommissie draag je zorg voor alles rondom de bar. Inkopen, plannen van bardiensten, opleiden van supervisors en zorgen dat alle benodigde documenten op orde zijn. Gezamenlijk zoeken jullie naar manieren om de baromzet te verhogen, houden jullie de apparatuur achter de bar in de gaten en zorgen jullie voor voldoende variatie in het aanbod achter de bar. Als je in het bezit bent van het diploma Sociale Hygiëne is dit mooi meegenomen.

De evenementencommissie zorgt voor alle activiteiten buiten het hockey om. Denk hierbij aan Sinterklaas voor de allerjongsten, een Filmavond voor de D-teams en Paaseierenzoeken voor de Pauwtjes. De evenementencommissie bestaat uit een vijftal vrijwilligers waarin ieder lid op dit moment zorgdraagt voor een activiteit. Als voorzitter van de evenementencommissie is het jouw taak om ervoor te zorgen dat alle activiteiten op elkaar worden afgestemd, de juiste vergunningen worden aangevraagd en er voor alle leden van MHCB activiteiten worden georganiseerd.

Als coördinator bar & evenementen rapporteer je aan een van de bestuursleden, beheer je je eigen budgetten en heb je veel vrijheid om vernieuwingen op MHCB door te voeren.

Inschatting is dat de vacature ongeveer 1-2 uur per week in beslag neemt, met pieken na de zomervakantie en voorjaarsvakantie.

De vacature is beschikbaar per 1 augustus 2020, voor die tijd is er ruimte om wegwijs te worden in de commissies.

Heb je vragen of ben jij de juiste persoon voor deze functie, mail dan naar [email protected]