header foto header foto header foto header foto header foto

Bardienst zaterdag

Datum Team
8-sep JA1
15-sep MA1
22-sep MA2
29-sep MA3
6-okt MA4
13-okt JB1
27-okt JB2
3-nov MB2
10-nov MB1
17-nov MB3
24-nov MB4

Toelichting

Bij de indeling van de bardiensten van de teams wordt gekeken naar het speelschema en worden alleen de teams die thuis spelen ingedeeld. Omdat er door de hockeybond, naar aanleiding van de behaalde resultaten diverse malen per seizoen een herindeling wordt gemaakt, wordt het schema voor de barindeling 4 keer per jaar opgesteld, steeds 1 of 2 weken voor het begin van dat deel van de competitie. Let dan ook goed op de site wanneer jouw team aan de beurt is voor bardienst.

Sinds seizoen 2017-2018 houden we met het indelen van bardiensten rekening met het vrijwilligersbeleid, waarin teams met meer ouders die al actief zijn op andere vrijwilligersfuncties binnen MHCB minder bardiensten hoeven te draaien. In het kort komt het erop neer dat wij van ieder spelend gezin op MHCB verwachten dat ze zich actief inzetten voor het verenigingsleven van MHCB. Dit kan op meerdere manieren zoals aan het begin van het seizoen kan worden aangegeven op het vrijwilligersformulier. Aan de hand van deze opgaven worden de bardiensten ingedeeld, waardoor het voorkomt dat bepaalde teams meer bardiensten draaien dan andere teams.

Taak van supervisor en bardienst

Het team dat bardienst heeft zorgt er voor dat er altijd 3 ouders beschikbaar zijn voor achter de bar. Het kan zijn dat 3 ouders de hele bardienst voor hun rekening nemen, of dat de bardienst in twee helften wordt gedeeld. Het team wordt vriendelijk verzocht om de namen van de ouders die de bardienst draaien door te geven aan de supervisor van het betreffende dagdeel.

Tijdens een bardienst bent u gastheer of – vrouw van de hockeyclub Bennebroek. We verwachten dat u er zorg voor draagt dat de bar, het clubhuis en de velden er opgeruimd en schoon uitzien. Tevens voorziet u de teams van limonade. De rest van de gasten kan bij u terecht voor een hapje en een drankje. In de keuken wordt er gezorgd voor voldoende voorraad zodat bij drukte gasten snel geholpen kunnen worden.

De supervisor is in principe gedurende het dagdeel bereikbaar/ aanwezig. Hij/zij maakt de bardienst wegwijs en helpt bij problemen.

Kinderen jonger dan 16 jaar horen niet achter de bar.
Het is niet toegestaan om tijdens de bardienst alcoholhoudende dranken te nuttigen.

19-8 Bestuursvergadering
29-8 Eten MB4