header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 

Bardienst zondag

 

Barbezetting op zondag

De ochtend bardienst voor supervisors is van 10:00-14:00 en de middag van 14:00-18:00

Iedere zondag zijn er supervisors van de senioren teams gedurende de dag aanwezig op de club. Zij openen en sluiten de bar en zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van de jeugd, het verantwoord schenken van alcohol en vastleggen van team consumpties in de kassa (bonnen). Zij/hij wordt in de middag ondersteund door enthousiaste mensen van de jeugd die via hun team manager zijn benaderd (met in principe 1 ouder en 2 jeugdleden maar dat kan variëren).

De ochtend shift wordt gedaan door de supervisors zelf waarna voor de middag (globaal van 11:30/14:00 tot 18:00 uur) zij ondersteund worden door jeugd. Op verwacht drukkere middagen is de ondersteuningsploeg groter dan op een "normale” middag. Aan het eind van de shift wordt er geholpen met het opruimen en afsluiten van de bar.

Wat kan je verwachten bij een bardienst?

We snappen dat het draaien van een bardienst misschien wat onduidelijk of onaantrekkelijk is. Maar laten we beginnen met zeggen dat iedereen die achter de bar komt helpen, ook de mensen die er niet zo’n zin in hadden, het na afloop allemaal ontzettend leuk hebben gevonden! Vraag maar na bij je teamgenoten die al een keer hebben geholpen met drankjes en snoep verkopen of tosti’s grillen. Iedereen vind het leuk om te doen. En dat is het ook! Wij zijn super blij met jullie hulp achter de bar. Zonder jullie kunnen wij de mensen die iets bestellen niet zo goed en snel helpen als we zouden willen. Dus alvast bedankt voor je inzet!

In ons clubhuis verkopen we eten en drinken voor mensen die komen hockeyen of genieten van het spel. In de meeste gevallen zal de ouder van het team helpen achter de bar en staan de jeugdleden in de keuken. In overleg kan dit anders worden ingedeeld.

Achter de bar werken we met een digitaal kassa systeem wat heel gemakkelijk te bedienen is. Er kan alleen worden gepind dus er is geen gedoe met wisselgeld. Het reilen en zeilen achter de bar en de werking van de kassa worden aan het begin van de shift uitgelegd door de supervisors die verantwoordelijk zijn voor de bar. Maar het wijst zich eigenlijk van zelf.

In de keuken wordt al het eten gemaakt en uitgeserveerd. Hoe jullie dit kunnen doen wordt verteld en ook hier is een duidelijk en gemakkelijk systeem bedacht. Als het rustig is worden wat opruimklusjes gedaan en de koelkasten weer aangevuld.

Kortom, met een bardienst draaien help je ons enorm en het is nog eens ontzettend leuk om te doen. En natuurlijk geldt ook hier, als je het een keer hebt gedaan dan valt het eigenlijk allemaal reuze mee. We hopen je snel te zien als barkracht.